sábado, 8 de septiembre de 2012

Últims dies per la pesca del black bass

Un petit exemplar pescat a les afores d'Alpicat (Foto: Aleix Vázquez)
L’estiu s’acaba, la nit entra més aviat dia rere dia i en conseqüència, un dels passatemps de l’estiu s’acaba. Parlem com no, de la pesca del black bass (Truita americana) una espècie no autòctona però que sens dubte, s’ha adaptat perfectament al territori català. 

Aquest depredador el podem trobar en múltiples pantans de rec o fins hi tot grans embassaments, sempre i quan l’aigua sigui clara i hi pugui trobar suficient menjar, com per exemple libèl·lules, insectes o fins i tot petits peixos. La seva pesca es senzilla en quant a material, una petita canya i un bon assortit de diferents esquers com imitacions de petits peixos, cucs, etc ens servirà però a l’hora de pescar caldrà tenir paciència i molta habilitat per imitar amb el màxim realisme el moviment d’una pressa real. 
Com ja em dit, queden pocs dies per la seva pesca, però no obstant en un parell de mesos, en els que les temperatures Lleidatanes descendeixin dràsticament i la boira sigui el millor camuflatge, tots aquells amants de la pesca de depredadors podran gaudir amb captures de major embergadura com es el Lluç de riu i la Lucioperca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario